Kinek ajánlom a teljes lakberendezési tervezést?

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik építkezés, vagy teljes körű felújítás előtt, esetleg a munkaközi folyamatok elején állnak, és szeretnék az otthonukat már a kezdeti fázisban 3D-s látványterveken látni. A fotórealisztikus látványterveken túl konszignációs lista is készül a betervezett bútorokról, burkolatokról. 

Legyen szó építkezésről vagy épp lakásfelújításról, minden esetben jó előre alaposan át kell gondolni az adott helyiség kialakítását, funkcióját és optimális berendezését, ehhez pedig az ergonómiai méretek és szakmai sztenderdek ismeretére kifejezetten szükség van. Egy funkcionálisan jól működő, élhető ingatlan kialakításához figyelmet kell szentelni a stílus meghatározására, valamint a szín- vagy  anyaghasználatra is, hiszen ezek együttes összképe jelentősen befolyásolja majd a harmóniát és az egyensúlyt az adott térben, ahol jó élni és jó lenni.

Lakberendezőként a teljes lakberendezési tervezés során nemcsak időt és sok-sok energiát spórolok meg számodra az álomotthon kialakításában, de az alapos, pontos tervezési fázisoknak és személyes kapcsolatrendszeremnek köszönhetően kedvezményeket is tudok biztosítani egy-egy területen, így te is reálisan láthatod, mi az az összeg, amivel nagyjából számolnod kell az otthonod berendezése során, valamint miből kell lefaragni, amennyiben túlléped az erre szánt keretet. A teljes lakberendezési tervezés során szakembereket és üzleteket is ajánlok.