Kiknek ajánlom a kiviteli tervek nélküli látványterveket?

A kiviteli tervek nélküli látványtervek elkészítését azoknak ajánlom, akik ingatlanértékesítéssel vagy kiadással foglalkoznak, de hirdetésük hatékonyságát  fotórealisztikus látványtervekkel és aminációs videókkal szeretnék fokozni.

A látványtervek segítenek abban, hogy a potenciális vevők egy teljes képet kapjanak arról, hogy mi hozható ki az adott üres, vagy akár felújítandó ingatlanból. Az emberek többsége sokszor el sem tudja elképzelni, hogyan tudná a legpraktikusabban berendezni otthonát, ebben, valamit a döntéshozatalban nagyban segítenek a látványtervek, amelyeket előre egyeztetett helyiségekről készítek.

Mit nyersz az ingatlanértékesítéshez szükséges látványtervekkel?

A látványtervek láttatni kívánják egy adott ingatlan belső tereinek reális méretét, a helyiségek kapcsolatát, valamint azok funkcióit, a berendezések valós méretét és elrendezését, nem utolsó sorban pedig segítenek” látni” a vevőnek, hogy pontosan mi hozható ki az adott ingatlanból, ezáltal az ingatlan egy rövidebb idő alatt történő értékesítés lehetőségét rejti. A vevő rögtön látja lelki szemei előtt, hogy ez e az a hely, ahol ő és családja hosszú éveken keresztül tud élni.

A  fotórealisztikus látványtervek elkészülte során lehetőség van a teljes kivitelezésre, home staging-re, amely már a valóságban mutatja meg, mi mindent ki lehet hozni az ingatlanból. Csupán az üres falakkal bemutatott lakásokban az emberek többsége nem látja reálisan, hogy hogyan lehetne berendezni, egyáltalán, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a bútoroknak, hiszen az üres helyiségek mindig kisebbnek tűnnek a valóságban, mint bebútorozott, minden helyiséget gondosan megtervezett és kivitelezett társai.