Kiknek ajánlom a teljes körű kivitelezést?

Az otthonunk szinte minden esetben tükrözik személyiségünket. Az enteriőrben használt stílusok, színek, formák és minták nem csak azt mutatják meg, hogy valójában kik vagyunk, de fizikai és lelki állapotunkra egyaránt hatnak, ezért nagyon fontos, hogy mivel vesszük körbe magunkat. A közösen megtervezett otthont utolsó szakasza a kivitelezés, egy olyan élhető otthon létrehozása, ami elégedettséggel és büszkeséggel tölti el az ott élőket.

Budaörsi iroda látványterve.
Budaörsi iroda kivitelezése.

Kivitelezés = igények komplex módon történő kiszolgálása

Férjem 2018-ban alapította meg kivitelezéssel foglalkozó építőipari vállalkozását, a Steinberg Bau Kft.-t, amelyben én végzem a látványtervezést és lakberendezést, így családi vállalkozásunk révén komplex módon szolgáljuk ki a megrendelői igényeket. Szolgáltatásunkat azoknak ajánlom, akiknek nincs idejük és energiájuk a kivitelezés vagy felújítás lebonyolításával foglalkozniuk és szeretnék, ha a munkálatokkal járó terheket és kellemetlenségeket levennénk a vállukról.

Cégünkben a közös munka gördülékenyen és hatékonyan működik, ügyfeleink számára komplex szolgáltatást nyújtunk: ütemtervet készítünk, intézzük az árajánlatokat, a hivatali ügyeket, összehangoljuk a munkafolyamatokat, kontrolláljuk a kivitelezés menetét, közreműködünk a berendezési anyagok, tárgyak és eszközök beszerzésében valamint ezek elhelyezésében, összeszerelésében. A szaküzletekkel és szakemberekkel való kapcsolatainkat folyamatosan építjük, építési/bontási munkákhoz, felújításokhoz pedig saját csapatunk áll rendelkezésre, így szinte minden munkafolyamathoz tudunk segítő kezet biztosítani.

Hogyan dolgozunk?

A tervezés mellett teljes belsőépítészeti tervezést vállalunk a szabad kapacitások függvényében. A csapatunkban kőműves, segédmunkások, festő, burkoló, asztalos, villanyszerelő, klímaszerelő is dolgozik, valamint okosotthonra szakosodott szakemberek is segítik munkánkat. Egy-egy részfeladatot is szívesen vállalunk, legyen szó bontási- vagy kőműves munkákról, belsőépítészeti kivitelezésről, home staging-ről.