Kinek ajánlom a lakberendezési tanácsadást?

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik új ingatlan vásárlása, vagy felújítása előtt állnak, de alapvetően önállóan, esetleg családi segítséggel szeretnék kivitelezni, majd berendezni otthonukat, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki, hogyan alakítsák ki a helyiségek funkcióit, milyen stílust, színeket, anyagokat, dekorációs- és tárolási elemeket válasszanak.

Minél kisebb a lakás, annál hatványozottabban erősödhetnek fel a rossz lakberendezési választások is, ezeket érdemes lakberendező segítségével kiküszöbölni. A kicsi lakásoknál a funkciók elválasztására, valamint az adott terület minél jobb kihasználására helyezzük a hangsúlyt. A tárolás megfelelő kialakítása is éppoly fontos egy pici ingatlanban, így többek között átbeszélünk minden trükköt és praktikát is.

A tanácsadás azoknak is segítséget jelent, akik meglévő otthonukat szeretnék felfrissíteni, egyedibbé, trendibbé, otthonosabbá, hangulatosabbá tenni, legyen szó szőnyeg- vagy lámpaválasztásról, falszín- vagy tapétaválasztásról. Átbeszéljük, mely bútorokat érdemes megtartani és melyektől szükséges megszabadulni, hogy az otthonodban valóban remekül érezhesd magad. 

lakberendezo

Lakberendezési tanácsadás építkezőknek

Lakberendezési szolgáltatásomat továbbá azoknak ajánlom, akik építkeznek, de nincs anyagi lehetőségük belsőépítészt vagy lakberendezőt fogadniuk az építkezés elejétől a végéig. Egy-két órában sorra vesszük a kialakítandó helyiségeket, megbeszéljük, mire kell figyelni az alaprajznál, és milyen szabályokat érdemes betartani az egyes szobák tervezésekor. Berendezési vázlattervet is készítünk és a tárolást is átbeszéljük. Arra is lehetőséget kínálok, hogy csupán egy-egy helyiséget beszéljünk részletesebben át, legyen szó konyhatervezésről vagy fürdőtervezésről. Továbbá szívesen segítek mindenkinek, aki az építkezés, felújítás során elakad, elbizonytalanodik, vagy csak megerősítés kell számára, hogy jó irányba halad, és emiatt szakmai támogatásra van szüksége.

Hogyan tudsz nekem segíteni?

Az első és legfontosabb dolog, hogy fogalmazd meg saját magad számára, hogy pontosan miben tudnék neked segíteni. Minél konkrétabb vagy a segítségkérést illetően, annál célirányosabban tudunk elindulni az úton, hogy együtt megteremtsük az álomotthonod. Online tanácsadásra is van lehetőség, de a helyszíni jelenlétet jobban preferálom, hiszen ezáltal nemcsak sokkal konkrétabban tudunk beszélgetni a felmerülő problémákról, de személyesen is megismerjük egymást. Ez pedig egy jó kezdet lehet egy további közös együttműködésnek. 🙂