Bútortervezői szolgáltatás

A bútortervezői szolgáltatást azoknak ajánlom elsősorban, akiknek valamilyen oknál fogva egyedi bútorra van igényük. Ez előfordulhat például egyedi kialakítású, kis méretű helyiségek, gardróbhelyiség vagy tetőtér berendezése esetén, de azoknak is jó választás, akik stílusos, minőségi otthon kialakítására törekednek, és a lehető legjobban szeretnék kihasználni a helyiségek adottságait. A helyiségenkénti egyedi bútorok megtervezése – legyen szó konyháról vagy akár gyerekszobáról – egy szakértelmet, ergonómiai ismereteket megkövetelő időigényes feladat, amelyet érdemes lakberendezőre bízni.

A bútortervező feladata

 A bútorozás megtervezése során az esztétikum mellett a praktikumra is törekedni kell, hiszen nem csak az a fontos, hogy külsőleg   mutasson jól az adott bútor az enteriőrben, de használata praktikus is legyen. A bútortervező feladata, hogy e kettő ötvözéséből egy   olyan egészet alkosson, amely kielégíti a család tagjainak mindennapi igényét. A bútortervezői folyamat során az ergonómiai   ismereteket szem előtt tartva születnek meg a vágyott egyedi bútorok, amelyeket látványterveken, színes, valamint vektoriális   falnézeteken tekinthetsz meg. A tervezés során a konkrét anyaghasználatot, valamint a beszerzési helyeket is átbeszéljük. 

Miért jó igénybe venni a bútortervezői szolgáltatást?

 Amellett, hogy már a kivitelezés előtt teljes képet kapsz jövendőbeli bútorodról, legyen szó egy gyönyörű konyháról, beépített bútorról   vagy akár egy kisebb előszobabútorról, a helyiségek nyújtotta terek a pontos tervezési fázisoknak köszönhetően maximálisan, szinte   centire ki vannak használva, így egy kisebb lakásban is maximálisan kialakíthatók azok a tárolási lehetőségek, amelyek egy kész bútor   megvásárlása esetén nem biztos, hogy működnek.