Mennyibe kerül ma egy hőtakarékos, zöld családi ház építése? Itt a válasz

Mennyibe kerül ma egy hőtakarékos, zöld családi ház építése? Itt a válasz

Ezért érdemes a zöld otthonok kivitelezőjét, a Hőtakarék Generalt választanod!

Egy családi ház megépítése rendkívül összetett feladat, sőt, kimondottan bonyodalmas tud lenni, hiszen egy építkezés során számtalan kérdés merülhet fel már a tervezés első pillanatától kezdve. Laikusként ezeket a kérdéseket megválaszolni és eldönteni nem egyszerű. Nap mint nap okos döntéseket hozni pedig nem csak, hogy nem egyszerű, de nagyon fárasztó is tud lenni! 

Fix ár, gyors és minőségi kivitelezés

– Ha úgy érzed, hogy laikusként nem tudod megbecsülni, mennyibe fog végül az építkezés kerülni,
– Ha félsz a rejtett költségektől,
– Ha nem szeretnéd az egész napodat azzal tölteni, hogy felügyeled a szakikat, akiket te szerveztél be,
– Ha egy olyan családi otthonra vágysz, ami a legújabb és legkorszerűbb technológiákat alkalmazza és zöld és fenntartható anyagokból készül,
– Akkor sokkal célszerűbb, ha egy profi cégre, a zöld otthonok kivitelezőjére, a Hőtakarék Generalra bízod az építést!

10+2 érv, hogy a fix áras Hőtakarék Generalt válaszd!

– Mindenben segítenek az építész kiviteli tervek beszerzésétől egészen a használatbavételi engedély ügyintézéséig. A teljes folyamatot átkarolják, így leveszik a terhet megrendelőik válláról.

– Maximalisták, ezért mindig a lehető legpontosabb és legprecízebb munkára törekszenek. Nem elégszenek meg a középszerű megoldásokkal.

– Hőtakarékos, zöld és fenntartható otthonokat építenek a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával akár passzívház alatti U értékkel, ezáltal a rezsiköltség minimalizálható.

– Profi szakemberekkel dolgoznak, szűrik az alvállalkozóikat és a kóklerek nem tudnak megmaradni náluk, mert a folyamatos ellenőrzés több irányból is zajlik.

– Gyorsak, könnyűszerkezetes SIP házaik akár 6 hónapon belül kulcsrakészen átadásra kerülnek. A SIP technológiáról ide kattintva olvashatsz bővebben. Az alap elkészülte után a szerkezet akár 3 nap alatt megépül és elindulhat a belső tervezés. Igény esetén lakberendező kollégánkkal, kedvezményes áron terveztetheted meg a belső tereket.

– Fix árat kínálnak, ezért megrendelőik pontosan tudják mennyibe fog kerülni az építkezés, és nem kell aggódniuk váratlan és rejtett költségektől. Műszaki Tartalom és aktuális árak.

– Kizárólag magas minőségű anyagok felhasználásával dolgoznak, semmiből nem építenek be bóvli, gagyi, no name terméket. Legyen szó akár egy csaptelepről, akár egy hőszivattyúról.

– Számtalan mintaház közül választhatnak megrendelőik, emellett profi építészük minden igényt kielégítő egyedi tervekkel tud szolgálni!

– 30 év teljeskörű gyártói garancia vonatkozik könnyűszerkezetes SIP házaikra.

– Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Felelős Műszaki Vezetőjük folyamatosan, gondosan figyelemmel kíséri és ellenőrzi a munkákat az építkezéseik elejétől kezdve a végéig.
 
+1 Rendelkeznek egy 90 millió forintos szakmai felelősségbiztosítással, amely nem csak az építkezéseik alatt, hanem azok befejezése után is még további 3 éven keresztül fedezetet nyújt! Tehát amennyiben a házban bármi gond lenne az első 3 évben mely a mi hibáikból ered, abban az esetben a biztosító kártérít!

+1 A belső terek látványtervezéséhez profi lakberendező kollégánk nyújt segítséget, hogy a megrendelőik valóban olyan otthont kapjanak, amelyről mindig is álmodtak. Mert az álom otthon mindenkinek jár!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük