Virtuális valóság és lakberendezés

Szeretnéd tudni, milyen érzés már akkor belépni és körbejárni a saját ingatlanodat virtuálisan, amikor az még fel sem épült? Szeretnéd saját szemeddel látni azt, hogy pontosan mennyi helyed van közlekedni, vagy hogy ideális lesz-e a konyha pultmagassága? Már akkor otthonosan mozognál a saját ingatlanodban, amikor még csak terven létezik? 

A törökbálinti Max Cityben található vrDesigner_LAB -ban vrDesigner tervező szoftverrel tervezek. Mit is jelent ez? Az interaktív, virtuális szemüveggel való bejáráson túl azonnal megnézheted a berendezés különböző kombinációit, real time, azaz valós időben, a helyszínen együtt alakíthatjuk, csinosíthatjuk otthonodat.

Mit jelent a VR tervezés?

  • Életnagyságban körbejárható belső tereket készítek valós ingatlanok alaprajzai alapján.
  • A VR tervek életnagyságban járhatóak körbe VR szemüveggel, és minden termék, anyag- és színkombináció azonnal megtekinthető, azonnal módosítható.
  • Animációs videó és „végtelen” számú fotórealisztikus látványterv készül.
  • Ügyfeleim megrendelhetik a konkrét berendezést, burkolatokat, szanitereket, dísztárgyakat úgy, ahogy az a tervekben PONTOSAN szerepel,
  • Konszignációs lista és árkalkuláció készül, ügyfeleim számára sok időt és pénzt spórolva, hiszen csak arra költenek, amire valóban szükséges!
  • A helyszínen (Törökbálint, vrDesigner_LAB) kialakított és folyamatosan bővített anyagminta bankban (kiállítótérben) a konkrét burkolatok és betervezendő anyagok nagy része is megtekinthető. A valódi anyagmintákon lévő QR kód beolvasásával az anyag azonnal megjelenik a VR projekt jelenetében a kijelölt felületen. Így azonnal látják az ügyfelek melyik felület mutat a legjobban a saját ingatlanukban.
  • Nem kell heteket, hónapokat várni a látványtervekre és azok módosítására.
  • Generálkivitelező ajánlása a tervezéstől egészen a megvalósításig. Háttértámogatás és kivitelezések levezénylése.

Milyen projekteket vállalok?

Komplett lakberendezési – tervezési szolgáltatást vállalok! Értékesítésre szánt lakóparki mintalakások, családi házak, éttermek, irodák, lakások, üzlethelységek enteriőrjeit tervezem. 

További információért  kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és kezdjük el a közös munkát. Én már nagyon várom! 🙂